A PROJEKTRŐL

You are here: Home / A PROJEKTRŐL

A PROJEKTRŐL

Családi házak a Dunamenti- alföld szívében Telepedjen le családjával a varázslatos Csallóközben…

A Csölösztői Lagúna lakóparkban 20 vonzó, modern stílusú családi házból választhat a hozzájuk tartozó telkekkel együtt. Élvezze csendes környezetben az egyedülálló természeti gazdagság és a festői vízfelületek adta sportolási lehetőségeket.

A többnyire sík, 60 áros (6070m2) területen elterülő lakópark Csölösztő északi részén található, ahol tíz ikerházból és tíz sorházból lehet választani. A családi házak 156,24 m2-től 389,44 m2-ig terjedő telkeken helyezkednek el.

Elhelyezkedés

A Lagúna lakópark Somorja csölösztői városrészének északi részén terül el. A Csölösztő patak mellett elterülő település 1238-tól Pozsony vármegyéhez tartozott. A városban és környékén gazdag gasztronómiai élmények, mini állatkert, parkok, lagúna, strand, változatos sport és relaxációs tevékenységek és az újépítésű X-bionic Sphere sportközpont várják látogatóikat. Lehetőség nyílik a Duna mentén vezető nemzetközi kerékpárút Pozsony- Bős szakaszának kihasználásara. A magával ragadó Dunamenti erdők tökéletes helyet nyújtanak a családi sétáknak, természetjárásnak. A bacsfai golfpálya exkluzív környezetet biztosít a golf szerelmeseinek. A környező fővárosok, Pozsonytól kezdve az osztrák Bécsen keresztül egészen a magyarországi Budapestig, csupán egy ugrásra találhatók.

Szolgáltatások/ elhelyezkedés

Pozsonyhoz közel elterülő Somorja-Csölösztő környéke a legjobb példa arra, amit e régió kínál. Remek kiindulópont az osztrák Bécs és magyarországi Budapest meglátogatására. Somorja-Csölösztő környéke eleget tesz az összes feltételnek, ami a nyugodt, csöndes, természet közeli élethez szükséges.

Sportolási lehetőségek

Az első osztályú wellness és sport szolgáltatásokat nyújtó, X- bionic Sphere többfunkciós sportkomplexum tökéletes hely az egészséges életmód szerelmeseinek. A több mint 100 000 m˛ területen elterülő központban 27 olimpiai sportág űzésére van lehetőség, többek között futás, atlétika, torna, korcsolyázás, úszás, tenisz, kerékpározás. A vízi világban különböző nagyságú úszómedencék és vízi csúszdák is rendelkezésre állnak. Továbbá hatalmas lovarda, verseny-, díjugrató pálya, hotel és modern konferencia központ is megtalálható itt.

A városban labdarúgóklubok, tradícióval rendelkező vívóklub, kajak és kenuklub, mely sikeres kajakosokat nevel, továbbá birkózó-, kosárlabda-, tenisz-, lovas- és karate klub is aktívan működik. Hölgyek számára lehetőség van pilatesz és különböző aerobik edzések gyakorlására. A kerékpározás szerelmesei a dunamenti nemzetközi kerékpárúton eljuthatnak a körtvélyesi pusztán keresztül a lenyűgöző 10 hektáron elterülő Pomlé városi parkba.

Iskolák

Somorján kilenc bölcsőde, közülük egy angol nyelvű képzéssel, négy alapiskola, melyből egy művészeti szakirányú, két gimnázium és egy hotelakadémia található. Ezen intézmények mindegyikében szlovák és magyar tannyelvű képzés folyik.

Egészségügyi szolgáltatások

Somorján teljeskörü és magas színvonalú egészségügyi rendelőintézet, mentőszolgálat és természetesen gyermekorvosi és fogászati rendelő is működik.

Kulturális intézmények

Somorja Városi Művelődési Központján kívül nyilvános történelmi könyvtárral, népművészeti egyesülettel,honismereti házzal és mozival is rendelkezik.